Saturday, April 30, 2011

CoNteST : TRiPLe A SHoP

Salam..
Selamat petang.. 
Aku join contest lagii tau ^_^
Contest ni dianjurkan oleh
MeRaHituJaMBu

Kalau hampa nak tau
Merah Itu Jambu ada lagi 1 blog
iaitu blog TRIPLE A SHOP
Blog ni ada jual ribbon yang cantik2!! Comel2!! Cute2!!
Setakat ni aku ada 20 ribbon yg aku beli dari Triple A Shop
Memang terbaik la ribbon yang depa buat
Aku beli ribbon 2 kat si cantik manis Athiqah adik penganjur contest ni
Athiqah wat praktikal dekat office aku
Tapi dia dah abis praktikal semalam.. sedih aku.. xleh nak shopping ribbon dah :'(
Tapi Blog Triple A  Shop pengubat kesedihan aku..haha..
Pas ni aku shopping2 kat blog Triple A Shop jela ^_^

Paling best semua ribbon2 tu depa buat sendiri ok
Memang kreatif sangat2
Ribbon2 yg depa jual kena dengan citarasa aku
Rambang mata la tengok ribbon2 comel tuu
Ouuhhh.. mereng aku masa pilih ribbon2 tu tau

Untuk gadis2 @ sapa2 yg suka pakai ribbon
Hampa beli kat TRIPLE A SHOP
Hampa xkan menyesal
memang puas hati sangat2
Kat tempat len hampa xkan jumpa
^_^


Mai tengok ribbon yg aku beli









MARI MARI MARI
KITA P SHOPPING KAT TRIPLE A SHOP
MURAH MURAH MURAH
^_^


Jom join contest ni cepat!
KLik banner kalau nak join ok


Syarat-syarat :

1. Follow blog TRIPLE A SHOP dan MERAHITUJAMBU
2. buat satu post title- CONTEST : TRIPLE A SHOP dekat blog korang untuk mempromosikan blog TRIPLE A SHOP ni.
3. Letakkan banner TRIPLE A SHOP dekat side blog korang
4. Tag 3 kawan blog korang

Tarikh tutup : 30 April 2011

4 orang terpilih akan menerima hadiah 2 pasang klip buatan Triple A Shop.. 
2 pasang = 4 kelip
Ok
TataTitiTutu
^_^

Friday, April 29, 2011

CoNTeST : InNeR Tu SaYa PuNYa!

Assalamualaikumm
^_^
Chat ke kawan2?
Kalau x chat p jumpa bomoh ok
Tadi aku dok belek2 blog 
Tiba2 terpandang post

CoNTeST : InNeR Tu SaYa PuNYa!!

Owwhh!!
Aku tergoda!
Aku nak join jugak!

Contest ni dianjurkan oleh
akak sweet  MRS CHENTA


Akak sweet!! Inner tu sy punya  sebab sy suka gilaaa pakai inner! 
Sy xkan kua umah tanpa inner yang cantik2 tuu..
Sekarang ni inner antara barang paling wajib dlm hidup sy
Inner yang sy ada x cukup lagii..
Kalau boleh sy nak dalam almari penuh dengan inner
Kalau akak bagi inner 2..  sy janji x kan wat kain buruk
^_^
Auuhhh.. perasaan tamak tiba2 berkobar-kobar..
Boleh x bagi sebab macam ni?? Huhuhu

Ok2
kalau hampa nak join klik SINI ok


InNeR TeRCiNTa


Copy Mrs Chenta punya

I
I
V

Syarat Penyertaan :

1: suka, benci atau menyampah anda perlu follow belog ni sbb kalau nak cari korang punya payah!...

2. buat satu entri kenapa saya patut bagi anda menang dengan tajuk ' inner itu saya punya '                           (xboleh blah tajuk ^^)

3: anda wajib mengetag sekurang-kurangnya 2 orang kawan, lagi meriah lagi best kan?? pastu inform orang yg kamu tag tu...kang ternganga je..xtau. haip!

4:  xperlu letakkan sticky entri, atau apa2 pada side bar, ikut suka ok.asal bahagia

5:letakkan sekeping gambar anda 'bertudung' yang paling ayu bagi korang. xkisahlah gambar sorang ke banyak ke.. tapi tunjuk pada penganjur, mana satu muka korang. okey.

6:tarikh tutup : 07/5/2011  dan hadiah akan dipos sebelum 11/5/2011
  

7:pada yang xbertudung pun boleh join cuma letakkan pic bertudung ya darl.

dah siap? tinggal link anda diruangan komen ^^, gud luck . 


Ni hadiahnya :




tempat pertama : 5 helai inner cotton




kedua : 4 helai inner cotton




ketiga, empat dan kelima : 3 helai inner cotton setiap seorang



~pengsan sambil mimpi tdo beralaskan beratus-ratus inner~


Aku nak tag :



Semoga berjaya kawan2!
^_^
Tata




Thursday, April 28, 2011

GA SYaHRiDZeaH

Nak Hadiah?
Mai join 
GA SYaHRiDZeaH
Klik banner kalau nak join
^_^




Syarat-syarat :

- Wat entry tajuk 'GA SyahRidzeah' dan tambal banner kat atas 2 dlm entry hampa..

- Tag la brapa orang yang hampa nak..

- GA berlangsung selama seminggu..

-Tinggalkan link dekat entry penganjur ok..

-Tarikh tutup : 2 Mei 2011. Jam 11.59pm

Aku mau tag :

Tengok apa lagi??
Cepat join!
^_^

Wednesday, April 27, 2011

CiK Zai PeNanG GiVeaWay

Haii..
GA...GA...GA...GA..
Hari2 aku mau join GA
Mai sama2 kita join GA
^_^

Petang ni aku join
CiK Zai PeNanG GiVeaWay
Klik banner kalau nak join ok


Copy Cik Zai punya ^_^

I
I
V

Syarat - syarat :

1-Warganegara Malaysia yg beralamat di Malaysia dan mesti mempunyai blog.
2-Klau rajin follow la blog Cik Zai....tak paksa.
3-Buat entry bertajuk Cik Zai Penang Giveaway
4-Copy & paste banner di bawah dalam entry & sidebar blog anda dan linkkan sekali.


5-Sila tinggalkan link entry anda kat komen ya.
6-Takyah tag kawan-kawan.Klau nak tag...dipersilakan.

Ada 15 hadiah untuk pemenang.
Pic hadiah akan di post pada entry Cik Zai 2 minggu dari sekarang.

Ok
Tata

SuMiMie-KaWai BaBby CoLLecTioN OpeNinG BloG GiVeaWay

Salam..
Aku join GA lagi..
Kali ni dianjurkan oleh Mama Shifa
Nak join jugak?
Klik banner ok
^_^




Copy Mama punya

I
I
I
V

Syarat-syarat:

1. Buat satu entry bertajuk 'sumimie-kawai baby collection opening blog giveaway'

2. Tampal @ lekatkan banner seperti di atas di entry dan sidebar dan link ke entry ini



4. submit link entry anda pada entry ini ...

Itu ajer... senang kan ... tempoh giveaway ni adalah dari hari ini 06/04/2011 hingga, 05/05/2011


3 pemenang utama akan dipilih berdasarkan http://www.random.org/

dan akan ada pemenang bertuah jika penyertaan menggalakkan

Hadiahnya ialah:


TOP BABY CUTIE HATkalau xde baby atau baby boy macam mana lak?

senang jer..mama akan tukar hadiah kepada topup bernilai RM15.

Itu saja syaratnya ok

Cepat2 join tau


TataTitiTutu
^_^

Tuesday, April 26, 2011

MaKaN FRee

Salam..
Errrkkkk
Alhamdulillah.. kenyang  ^_^
Alhamdulillah.. dapat makan free  ^_^
Seronok plak kja kat bahagian Perniagaan ni
Usahawan2 murah hati betul ^_^
Tadi ada usahawan bagi macam2
Aku suka caramel & puding roti dia ^_^
Sedap tau..

Mai tengok gambaq maii



PuDiNG RoTi ^_^


Yg ni Aku MaKaN CKiT Ja


Yg Ni PLaK aKu x MaKaN


NaMPaK SeDaP.. TaPi aKu X MaKaN JugaKkk



MaS LeBiH TeRuJa DeNgaN SuDu 2


^_^

Yg ni?? SeDaP JuGaK! ^_^

Aku X MaKaN

X MaKaN JuGakkk... (MaaF GaMbaQ x CLeaR)


Ni EsoK BaRu RaSMi


TQ EN/PN Usahawan
KeNyaNg PeRuT KaMii

Ok
bye

Monday, April 25, 2011

GiVe AWaY SeMPeNa ULaNGTaHuN Ke 2 BLoG TeRiMaLaH AKu SeaDaNYa & BLoG TeRBaRu Di SeBaLiK RaHSia HaTi


Aku mau join GA lagiiiiii
^_^
Kali ni GA oleh Sis Azlina
Tujuan Sis Azlina buat GA ni adalah 
SeMPeNa ULaNGTaHuN Ke 2 BLoG TeRiMaLaH AKu SeaDaNYa & 
BLoG TeRBaRu Di SeBaLiK RaHSia HaTi
Mai kita pakat2 join! ^_^

KLiK BaNNeR

Syarat-syarat :

1. Kena jadi follower di kedua-dua blog SiS Azlina

2. Kena letak link kedua-dua blog Sis Azlina

3. Kena buat entry tentang giveaway ni

4. Kena tinggalkan link @ email (yg tidak mempunyai blog) di post komen
Syarat sah penyertaan anda wajib meninggalkan link /jejak di post komen
di kedua-dua blog Sis Azlina.. Terimalah Aku Seadanya & Di sebalik Rahsia Hati
sebagai syarat sah penyertaan..jika tinggal komen di post komen di satu blog saja 
bermakna tidak sah penyertaan anda.. sebarang komen di chat box tidak di kira
sebagai penyertaan.

5. Hadiah misteri untuk follower

6. Tarikh penyertaan 6/4/2011 sehingga 1/5/2011


Hadiah-hadiahnya :

Tempat Pertama : Bread box with decaupage


Tempat Kedua : Rumah kunci



Tempat Ketiga : Jam Deco


Tempat Keempat : Jam Cottage

 Tunggu apa lagi..
Cepat join!
^_^

JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM


Salam..
Petang2 yg nyaman ni aku nak ajak hampa join contest
Tujuan aku join contest @ GA bukan semata2 nak hadiah
Tapi nak mengeratkan hubungan antara blogger2 kat Malaysia ni..
Harap2 depa x sombong la ^_^
Ok kali ni jom ramai2...

Hadiah yang ditawarkan memang best
Mesti ramai yang nak join kan

ORIGINAL Vantage tea set
worth : RM350.00

MAC lipstic jika hanya ada salah satu je account
warna depends on mizzwati.com…..but I always choose pink.


Copy Penganjur punyaa

I
I
V

Syarat penyertaan :
1. Klik as FOLLOWER or add fb or both of them
2. Jika ada blog…kena la secara secara ringkas cerita sikit mengenai contest ini di blog u all dan masukkan link kembali ke sini.
3. link penyertaan di ruangan entry ini. Tinggalkan komen supaya senang mizzwati nk menjejak anda dan buat penilaian.
4. Hanya kepada yang berasal dari Malaysia je yer .Tak kira dimana korang berada.
5. Penilaian akan dinilai oleh mizzwati sendiri secara adil dan saksama.
6. 5 finalist akan diumumkan dan akan melalui proses cabutan bertuah
6. Tarikh tutup penyertaan pada 30 April 2011. Start now
7. The winner akan mizzwati promot dalam web ni…..or kalau u ada bisnez I akan advertise blog/web u selama 2 minggu dalam website ni free of charge. x kesah la what type of your biz…samada same nature of mine ker or ape2 jua…rezeki u all tetap rezeki u.

Cepat2 join ok
^_^