Wednesday, June 29, 2011

KeNa SeRaNg Lagi


Sakit Perut + Sakit Pinggang menyerang lagi


Huwaaa
Nangis laju-laju
Guling2 atas lantai
=(
Macam2 minyak aku dah tarok
=(
Ponstan pon dah telan
Mood pon dah hilang
Nak wat keja pon x senang
Doktor!!!!
Help me!!!
Help me!!!



-


MeNCiNTai BuKaN BeReRTi MeMiLiKi
MeMeLiKi TiDaK BeRMaKNa MeNaKLuKi
CiNTa iTu MeMeRLuKaN PeNGoRBaNaN & KeSaBaRaN
PeRCaYaLaH PaDa YaNg SaTu
SeTiaLaH DeNGaN aPa YaNg aDa Di SaMPiNgMu

Emmmmm

Tuesday, June 28, 2011

KeNDuRi KeSyuKuRaN


AHAD 26/06/2011

Kenduri kesyukuran kat umah Along
Jemputan dalam 100 orang jer
Tapi tetap meriah
^_^









BuDaK MeRaJoK.. ToK WaN BeLi KeTa MaiNaN TeRuS MooD Ok

Alhamdulillah semua berjalan dgn lancar
^_^


ISNIN 27/06/2011

ShoPPiNg kat PLaZA GM & PLaZa TaR
MaLaM GeRaK p KaRaK, PaHaNg.. anta MaK LaNg

AmBiK HaNg MaGGiE 1 BeSeN!

Si FiZa Ni CaKaP KeDaH PeKaT GiLa!

Aku x brani bdebat ngan bdak ni.. sora dia halus +  nyaringg..
Slumber ja sound org..huhuhu
NaK BeRDeBaT??? JoM Laa!! ADA BRAN??
HuHuHu


Dekat 2 pagi baru sampai KL
Letih sangat2
=(
P kja pon lambat coz tak jaga
=(


BYE!
^_^

RuMaH ^_^


SABTU 25/06/2011
Melawat rumah baru tapi 2nd ^_^ huhu
Sampai ja kat depan umah ni terus teruja!
Tak sabaq nak cat..cuci2..potong2 rumput ^_^
Bulan depan dah bleh start operasi!!
^_^

Lolasi : Bukit Sentosa Rawang


MaSJiD BuKiT SeNToSa








SaYaNg MaK & AYaH!! Muuaahh!!


SaJa NaK TaYaNg iNai..HuHuHu

SaYaNg UmaiRaH! ^_^

MaKaN!

TaK SaBaQ NaK PiNDaH!!
^_^
Tata

Sunday, June 26, 2011

INai Oh INai


Kompang dipalu pengantin baru
Duduk bersanding  tersipu malu
Huhu
Lepas pakai inai terus rasa nak kawin cepat
Hehehe


Akak tu tekun ja ukir inai kat tangan aku

Ini hasilnya.. ^_^ sangat simple.. i like!
Design ni RM 5.00 utk sebelah tangan
Kalau 2 belah tangan RM 10.00 laa..
Tempat : Masjid India KL


Ni design akak aku pilih
Totol 2,2 belah tangan + jari =  20.00
harga asal RM25.00
Jenoh kami minta discount


** Ntah knapa tiba2 terus teruja nak pakai inai

^_^
Bye

Friday, June 24, 2011

FeSTiVaL PeNGaNtiN AnJuRaN MARA


Salam
Lunch tadi aku sempat gak p usha booth2 pengantin kat lobi office aku ni
Tapi aku usha jelaa
Huhu
Nak kawin ntah bila..
Emmm

Mai tengok gambo2 yg aku ambk tadi..








Aku suka warna pink + purple ni!! sweet jerr! ^_^









Aturcara majlis dekat entry  SINI

JOM SERBU!!

bye2
^_^

MaKaN MaKaN MaKaN LaGiii


JoM MaKaN SaMPai GeMoK!!
^_^

DiNNeR SeMaLaM RM 18.50


BReaKFaST PaGi TaDi.. RM 0.00

BuBuR Nasi + IkaN BiLiS,KeNTaNG & KaCaNG GoReNg +
SardiN + DauN SuP + KiCaP = SEDAPPP!!!!
BoS P MeeTiNg .. BoLeH La BSuKa Ria.. HuHuHu

Perut kenyang hati girang 
^_^


** Transfer duit dari cimbclicks ke maybank ambik masa 3 hari?
     Gila laa... kalau aku tau bek aku bank in ja tadi.. huh!



Tata
^_^

Thursday, June 23, 2011

MaKaN FRee


Lunch tadi dapat makan free lagi
Alhamdulillah
^_^


MARA dah ada air mineral laa  ^_^


Kenyang sampai xtau nak cakap apa2


Senyum... tak perlu kata apa-apa.. Senyum.. :-)

Dah 5.30 pm.. jom balik!!
Bye
^_^

GA JeMaRi EMMie


Mood contest & GA sudah kembali!
Kali ni aku nak join GA Jemari Emmie plak..
Berminat nak join?
Klik banner kat bawah tuu..
^_^

Copy Cik Emmie punyee

I
I
V

Syarat-syaratnya :

1. Wat satu entry dengan tajuk : " GA Jemari Emmie"
2. Copy & paste banner (yang tak seberapa nak rupe banner)
 kat bawah nih

Klik banner
3. pastuh tag kawan korang sekurang-kurangnya sorang... hmm..tak nak tag pun tak per la..
4. last skali.. tinggalkan link entry korang kat comment entry nih..

pemilihan pemenang berdasarkan random.org

3 pemenang bertuah akan dapat adiah kecik daripada CE...

keychain....

~warna mungkin tidak seperti di atas...~
ooppp... lagi satu... penyertaan sah untuk follower sahaja..


Aku mau tag :


Ok
Tata!!
^_^


I LoVe SHaWL CoNTeST


Salam
Ari ni aku nak join I  LoVe SHaWL CoNTeST
Contest ni dianjurkan oleh IDMA TEXTILE
Sapa2 yg pakai shawl mai la join
^_^

Nak Join? SiLa KLiK BaNNeR

Ni pic aku pakai shawl paling comot





Copy Idma Textile punyee
I
I
V

Syarat-syaratnya :

1. Upload pic anda memakai shawl yang terbaik. (pic solo sahaja)
2. Buat satu entry tentang contest ini , copy banner dan link kan.
3. Like Page IDMA TEXTILE di Facebook
4. Tag 1 orang rakan.
5. tinggalkan link anda di entry ini

*Pemilihan pemenang akan dibuat oleh saya sendiri pada 20 jul 2011 hingga 31 Jul 2011.

Hadiah utama untuk 3 orang sebanyak RM 50 seorang.

Hadiah tajaan idma textile



Aku mau tag :


Ok
tata

FeSTiVaL PeNgaNTiN JuN 2011




Aturcara majlis :



KHAMIS 23 JUN 2011
10.30 am Pengenalan Gerai
2 .00 pm Ceramah JAWI- Panduan Rumahtangga bahagia
3.00 pm Ceramah – “Membina Branding dalam perniagaan”
4.00 pm Pengenalan Gerai & Cabutan Lucky Draw
5.00 pm Demonstrasi Makeup
6.30 pm Pengenalan Gerai

JUMAAT 24 JUN 2011
10.30 am Pengenalan Gerai
11.30 am Persembahan Gamelan
3.00 pm Ceramah dari LKPK – Pengurusan Kredit
5.00 pm Ceramah tentang “Financial Planning” - Prudential Takaful

SABTU 25 JUN 2011
10.30 am Pengenalan Gerai
12.30 pm Ketibaan VVIP
1.00 pm Perarakan Pengantin
Pelancaran Festival Pengantin
Majlis Tepung Tawar
2.00 pm Bersurai
2.30 pm Pertunjukan Fesyen
3.30 pm Persembahan Artis One Nation Emcee, Awi Rafael

AHAD 26 JUN 2011
10.30 am Pengenalan Gerai
12.30 pm Pertunjukan Fesyen Busana Pengantin
2.30 pm Pertandingan Gubahan
3.30 pm Pertunjukan Fesyen Busana Pengantin
4.00 pm Persembahan Artis One Nation Emcee, Altimet, Ana Rafali
Lucky Draw akan diadakan pada setiap dua jam, sepanjang festival pengantin.
Makan Beradat


Tunggu apa lagi??
Cepat serbu!!!
^_^



** kawin...kawin..kawin...kawin.... bila nk sampai seru ni..huhu

Wednesday, June 22, 2011

Emmm


-credit to google-


~Mungkin hanya bila ku mati kau kan berhenti tuk menyakiti..
  Sampai kapan harus begini..Terus begini.. Terus engkau lukai~
Huhuhu


Tuesday, June 21, 2011

AlaHaiii Aku MeNGiDaM LaGiii

Ahhhh
Mengidam lagiii
Mengalahkan orang mengandung ja aku nii
Mai tengok aku ngidam apa

Jengg Jengg

CHeeSe BaKeD MeaTBaLLs PiZZa Hut

CHiCKeN CHoP


MeaTBaLL IKEA

DaiM CaKe IKEA

SPaGHeTTi BoloGNaiSe BuaTaN SeNdiRi

Laparrrrr
Huhuhu
Suka sangat mengidam masa poket kering!
=(

X sabo nak tunggu hari Khamis!
^_^