Wednesday, July 9, 2014

GiveAway Ramadhan Syawal by Jaja Sutera


Jom join GA lagi lagi lagi n lagii
huhuu

Klik banner =)


^____^



Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80


Assalamualaikum..
Sekarang mood join GA.. 
Jangan marah blog aku penuh dgn GA hehee


Sila klik banner =)




Tarik Mula : 4 Julai 2014 
Tarikh Tutup : 21 Julai 2014
Tarikh Keputusan : 25 Julai 2014


^__^

Monday, July 7, 2014

JADUAL IMUNISASI ANAK =)



credit to FB KKM



Mikhail tinggal lagi 1 ja..18months!
^__^


GIVEAWAY DUIT RAYA GEMPAK 2014 BY AINAA ROSEBERRY


Sapa nak duit rayaaa
Meh join GA ni 
^___^


klik banner kat bawah ye



Tarikh tutup :
20 Julai 2014



GA Cash RAYA RM1000 by Emas Putih

Assalamualaikum

Jom ramai2 join GA ni ^__^


Klik banner kat bawah ni ye




Semoga ada rezeki kita 

^___^



Thursday, July 3, 2014

HIGHCHAIR MURAH DI IKEA =)



Assalamualaikum & Salam Ramadhan
Mummy2 daddy2 yang tengah mencari highchair murah boleh la p beli dekat
 IKEA Damansara
Harga memang murah!!
Harga sebelum ni RM49.90
Masa aku p minggu lepas RM39.90!!
Ada warna putih ja



No ni penting! senang nak p cari nanti

Sebelum pasang

Selepas pasang

Terus rasmi!! sorry seksi sikitt hihihi

Duduk tak sampai seminit dah nak bangun =__=

Hari pertama buka puasa =)

Doa tak abis baca lagi Mikhail dah aminnnn


Bagi aku puas hati beli highchair ni
Harga murah & kualiti pon ok

Kerusi ni memang penting!
Kesian Mikhail hari2 pusing2 ja kot meja makan
Bila nangis aku angkat letak kat riba
Sekarang ni duduk makan semeja dengan Abi Ummi =)
Buka puasa sama2 =)

TQ to blog Aku Jusiza
Aku dapat tau dari blog Jusiza la ^_^



Ada lagi satu yang murah

Puting botol Avent!!
RM25.50
Boleh beli dekat 99Speedmart
Kalau beli online lagi murah tapi + postage mahal jugak kan


Ok la
Babaii
^___^