Wednesday, March 23, 2016

Kembali ^_^

Assalamualaikum..

Fuhhhh berhabuk teruk blog hamba.. setahun lebih tak buka blog ni..
Blog kawan2 pon aku tak jengok dah.. nampak sangat sibuk dengan rumah tangga.. hihi
Macam mana kehidupan aku lepas berhenti kerja?? mesti la superr bahagiaa hehe 
Dapat fokus 24jam dekat rumah..anak..suami..time suami g keja tak fokus la kat dia >_<
Mikhail.. bulan 4 ni dah 3 tahun..cepat kan masa berlalu..dah besar anak Ummi & Abi :-)
24jam duduk dengan Ummi berpisah pon tak bolehh..manjaaa.. tak nampak Ummi sat pon mula cari..kadang2 Ummi saja sembunyi..hahaha  
Ok la.. blur dah nak taip apa..mata pon makin kuyu.. padan la time ni tak tidoq lagi..huhu
Mohon diri aku makin rajin la jengok blog ni hehe
Ok bye uolss

^__^ 


*************
Tengok2 buku lama tahun 2010 jumpa lirik lagu ni..
Teringat kenangan lalu menusuk kalbuu  cewahh
T_T




***setiap insan ada kenangan suka dan duka :-)




Wednesday, October 1, 2014

BeRaKHiR SuDaH TuGaSKu


Assalamualaikum
01/10/2014 hari terakhir aku berkhidmat di MARA
Mula berkhidmat pada 11 Ogos 2008
Setelah 6 tahun berkhidmat akhirnya aku membuat keputusan untuk berhenti kerja..
Lepas ni aku bergelar SURI RUMAH ^__^ hehee
Ohhh banyak kenangan aku di sini
Aku akan rindukan MARA
Aku akan rindukan kawan2
Aku akan rindukan Geng Mak Banang
Aku akan rindukan Sogo hihihi
Tak sabo nak bersama Mikhail setiap masa!
^__^

Tak sempat nak taip panjang2
Masa sangat mencemburui aku
Last menggunakan PC office utk taip entry ni huhuu

Ok lah...

SALAM SAYANG!!!
T____T


credit to google


BYE MARA!!!!!
BYE MAK BANANG!!!!!
=(


Wednesday, July 9, 2014

GiveAway Ramadhan Syawal by Jaja Sutera


Jom join GA lagi lagi lagi n lagii
huhuu

Klik banner =)


^____^



Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80


Assalamualaikum..
Sekarang mood join GA.. 
Jangan marah blog aku penuh dgn GA hehee


Sila klik banner =)




Tarik Mula : 4 Julai 2014 
Tarikh Tutup : 21 Julai 2014
Tarikh Keputusan : 25 Julai 2014


^__^