Thursday, May 3, 2012

MaJaLaH HiJaBiSTa



Majalah terbaru!
Edisi pengenalan
Sila beli secepat mungkin!
Cantik!
Menarik!
Keboomm!
Hanya RM10.00!
-
-
-
Majalah ni sesuai untuk wanita2 berhijab yg suka berfesyen
Aku mula tau wujudnya majalah ni dalam blog my BFF
Padahal majalah ni jual dekat tingkat bawah office aku ja
Macam mana bleh tak perasan..huhu
Hari ni baru aku terasa nak beli..tu pon sebab Majalah Dara dah abis..
Beli la jugak walaupun RM10
Aku rasa harga boleh tahan dengan isi kandungannyaa
Ok la
Selamat membeli!

Byeeeee
^____________^

2 comments:

  1. haruslah ko bli t... aku bli time aku p anta kad aritu..heheheh.. ini lagi syok baca!

    ReplyDelete
  2. belum beli lagi majalah hijabisyta...lawa blog

    ReplyDelete