Wednesday, February 29, 2012

HaTi SaKit LoRR



Bila hati disakiti kita akan rasa 
nak menangis...
Lebih2 lagi orang yang menyakiti hati kita
orang yang teramat kita sayang..
Mungkinkah orang yang kita sayang
hanya mempergunakan kita untuk kepentingan diri dia sendiri
Emmmm
Kuatkah aku untuk tempuh semua ni?
Andai duit aku setinggi rumah flat
Akan ku bawa diri jauh dari orang2 
yg suka menyakiti hati kecil ni..
Pehhhh
Apehal aku sentap sangat ni!



Hati aku kuat la! mana ada sedih2 pon!!
(yeke?????)
Huhuhu

Bye



Friday, February 24, 2012

OPiCK - BiLa WaKTu TeLaH BeRaKHiR



OPiCk - RaPuH





Thursday, February 23, 2012

SeJuKK

pic : credit to google

Awat la aircond office ni sejuk sangatt
Macam dok dalam peti sejuk ja..hukhuk
Payah tol bila aircond control 1 bangunan..
Nak ja selimut dengan toto pas tu tido sambil mimpi
Dude Harlino & Baim Wong
Hohohoho
@_______@

**Ari tu mimpi dating dgn Aaron Aziz..
  bestnyaa kalau dating betol2..hikhik =)


Bye2!!


STReSS


Harap2 hilang la stress aku bila tengok benda nii
@__________@


Wednesday, February 22, 2012

KaSi PeNiNG
























Pic : credit to Kaki Bising Dot Com

Mai TeNgoK

Fokus dekat titik kuning tu..
Nampak ape?
^_^


CHeeSe CaKeS











NAK MAKAN SEMUA NI!!!
KALAU TAK DAPAT BELI
MAKAN GAMBAR JE PON TAK APE!
+_________+

-Pic : credit to google-

TaHNiaH My FreNzz ^__^

Assalamualaikum
^_^

Alhamdulillah..
Kawan office aku dah selamat menjadi tunangan orang..
12/02/2012 ari tu..
^_^

Tahniah Cik Ika!!!!
^_^

Suka tgk makeup Cik Ika!! cantiiikkk bangatttt!!
Tambah2 kat mata tuuu..
Adik Cik Ika sendiri yg makeupkan..
Klik SINI kalau minat nak dapatkan sentuhan dari
adik Cik Ika iaitu 'Cik Qhalish Qhalijah'

Ok la
Tata!!
^__^

VicTORia SeCReT


ultra moisturizing hand & body cream- 200ml
-pic : credit to google-

Akhirnya dapat jugak beli cream niii!!
Sukaaaaaa!!!!!!!!!
Sebelum ni dok try kawan office punya ja..
Sekarang ni dah bleh pakai sendiri punya =)
Cream ni macam lotion la..
Bau memang aku sukaaa...wangi =)
Tangan & badan pon rasa lembut ja
Aku beli online dekat blog
Harga RM50
Handling & Shipping : RM7
Total RM57.00

Bau pure seduction tu wangi
Yang lain taktau la bau macam mana =)
-Pic : Credit to Victoria's Secret Heaven-

Orang cakap cream ni ada jual dekat airport & oversea ja..
sebab tu aku beli online
nak p oversea ntah bila..
setakat airport KLIA tu leh la p..hihi

^____^

Nak sambung buat kerja..bye2!!

Tuesday, February 21, 2012

PeRSiaPaN NiKaH


Si DaRa
Baju Nikah : Hampir siap
Veil : Hampir siap
Tudung : Pending
Bunga Tangan : Pending
Kasut : Pending
Hantaran : Hampir siap


Si TeRuNa
Baju Nikah : Done
Songkok : Pending
Kasut : Pending
Sampin : Pending
Hantaran : Hampir siap


Semoga segala urusan kami dipermudahkan..
Aminn..


**tengah semangat nak siapkan veil 
^_^


Tuesday, February 14, 2012

UJiaN HiV

Assalamualaikum..
^_^

Rasa macam dah lama tak update blog
Rinduuu aiihhh kt blog comot ni
4-7/2/2012 lepas aku balik kampung selesaikan hal nikah
Borang nikah : Pending lagi.. huhu
Ujian HIV : Done!
Keputusan HIV? dah tentu la ok kan ^__^

Ujian HIV aku buat dekat
Klinik Kesihatan Guar Chempedak, Kedah

Tunggu giliran 

Cuba teka yang mana jari aku?? ^__^
Pas ambil darah kena jawab soalan2 ni
Pas tu nurse bagitau mengenai HIV
Pas tu balik umah =)
Alhamdulillah..selesai 1 bab..
^_^

Ha, nak habaq kat hampa nii..

UJIAN HIV UNTUK BAKAL2 PENGANTIN HANYA 
BOLEH BUAT DI KLINIK KERAJAAN SAHAJA
HARAP MAKLUM
^_^