Tuesday, May 15, 2012

WeDDiNG My BFF


Assalamualaikum..
-
-
-
Alhamdulillah..
Selesai sudah Majlis Perkahwinan my BFF Cik Kiah
pada 6/5/2012 lepas
Dah jadi isteri orang kawan aku sorang ni ^_^
Tahniah Cik Kiah!!!
Eh, silap!
Tahniah Puan Kiah!!!!
Hehe

Meh layan gambar Puan Kiah
^__^






Comeiiii sangat kawan aku ni!



WiTH Puan Kiah aka Puan Mastura
^_^
Anak akak 1 office.. NiNA
Tomeiii macam mamanyaa ^_^

WiTh Kak CT & NiNa

WiTH My BeLoVeD HuBBy

 Maaf la..gambar tak berapa clear..huhuhu


To My BFF : 
Selamat Pengantin Baru!!
Semoga ikatan perkahwinan yg dibina kekal hingga ke akhir hayat..
Semoga dikurniakan anak2 yg soleh & solehah
Semoga menjadi isteri yg solehah & terbaik untuk Radin
Aminnn..

Selamat menjalani alam rumahtangga yer 
^_^

**Tak sangka kita dah jadi isteri orang kan.. dulu same2 bujang..hehe


Ok la..
ByeByeBye

^______________^

Thursday, May 3, 2012

Bob Kuman Meninggal Dunia



Pelakon Bob Kuman telah meninggal dunia hari ini 
3/5/2012 jam 4.38 petang
Semoga rohnya dicucuri rahmat & 
ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman..
Aminn..

Al-Fatihah..


info dari blog Bersama Mazidul

CiNTa BuaT EMeLDa - HaRi Ni EpiSoD TeRaKHiR Tau!



Tak sabo nak tengok cinta buat Emelda kejap lagi
Sakit betol hati aku dengan Aeril semalam!
Emelda mati baru padan muka dia!
**tiba2 emo plak aku ni..haha**
Jangan lupa tengok yerrr...

*rajin plak aku update blog ari ni..huuu

Bye
^__^

SeLaMaT HaRi LaHiR AYaH!!


SELAMAT HARI LAHIR TO AYAH TERCINTA!!
02 MEI

Semoga ayah dipanjangkan umur..
Dimurahkan rezeki..
Dikurniakan kesihatan yang baik..
Tabah dalam menempuhi apa jua dugaan..
dan
Sentiasa dilindungi Allah S.W.T
Aminnn..

SAYANG AYAH!!!!
^_____^



**tengah fikir nak bagi hadiah apa..


MaJaLaH HiJaBiSTa



Majalah terbaru!
Edisi pengenalan
Sila beli secepat mungkin!
Cantik!
Menarik!
Keboomm!
Hanya RM10.00!
-
-
-
Majalah ni sesuai untuk wanita2 berhijab yg suka berfesyen
Aku mula tau wujudnya majalah ni dalam blog my BFF
Padahal majalah ni jual dekat tingkat bawah office aku ja
Macam mana bleh tak perasan..huhu
Hari ni baru aku terasa nak beli..tu pon sebab Majalah Dara dah abis..
Beli la jugak walaupun RM10
Aku rasa harga boleh tahan dengan isi kandungannyaa
Ok la
Selamat membeli!

Byeeeee
^____________^