Wednesday, April 10, 2013

TaRiKH MeNGuNDi 5/5/2013..



5/5/2013????
Time tu aku tengah berpantang.. baru plak tuu..
Macam mana la aku nak g mengundi..
Kena beratur panjang2 ke? kena diri ke?? lama ke kena dok kat  situ??
Emmm.. arap2 aku ok la time tuu
First time nak mengundi ni =)
Balik mengundi & berpantang terus kat kedah =)
Ok laa...


SELAMAT MENGUNDI YER!
SELAMAT MENGUNDI & BERPANTANG JUGAK UNTUK AKU! 
^____^


Tata!!


5 comments:

  1. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. lama kemain tak update blog..update la seketol dua..

    ReplyDelete