Wednesday, June 18, 2014

AVeNT.... ToMMee TiPPee @__@


Assalamualaikum..

Nak citer pasal si anak je ni
huhuuu

Niat kat hati nak try botol susu baru untuk Mikhail
Bila dah ada niat.. Ummi pon beli la botol baru ituu..
Botol Tommee Tippee!! cute botol tuu..
Ummi excited beli online.. kat SINI
Ummi share dengan mmbe opis =)


3 botol 9oz RM56.90
murah gila!! tengok kat sogo 70 lebih



Tapi anak ummi tak excited ponn
Buat muka pelikk sambil usha botol tu
Pas tu masuk kat mulut.. tak isap.. gigit2 ja puting tuuu
=___=







Last skali Mikhail baling botol tuu +___+
Adoii...memilih betol la bdk ucuk nii


Try bagi lagi pon takmau jugakk.. kesian botol kena baling lagi..
huhuuu
Nasib baik buka 1 je botol.. lagi 2 aku jual kat mmbe opis 1 RM19.00



Kembali ke Avent


minum susu dengan hati senang la tuuww =)


Murah jugak barang2 kat website aku beli tu
puting avent natural baru 22.90!!
kalau sogo 31.90!!
^_^



Ok la..
masa untuk balik rumah..suami tercinta dah nak sampai!
Babaiii
^___^


4 comments:

  1. salam jumaat..bw dan klik nuff kat cni

    ReplyDelete
  2. wahhh.. mmg nampk pbezaan arga tu kan.. kadang2 sbb mcm ni laa kita suka bli on9 juga.. arga dapat murah bbanding kat pasaraya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..beli on9 mmg bbeza harga kan =)

      Delete