Friday, June 27, 2014

TaKoYaKi!!



Dah lama tak makan takoyakiiii
Tiba2 teringin plak..
Nasib baik ada jual dekat area umah aku

Ambil pic dari kereta ja..tak nampak la full gerai tu huhuuu




Aku ambik octopus
Octopus sangatttt...sotong sudahh... hahaha
Ada 6 ketul dalam tu
Rasa sodappp.. Mikhail pon sukaa
Tapi tak leh makan banyak2..aku cepat muakk
RM5.50

Ayam, udang & telur RM4.50

Nanti nak try ayam plak
^__^


Lokasi : Bukit Sentosa, Rawang (Berdekatan dengan Petron Bukit Sentosa)


**apasal nampak serabut pic takoyaki tu +__+



**semangat p Sogo sempena members card..tapiii macam biasa laa..ramai ya ampunnn.. siap bersila kat lantaii.. tak kuasa la aku nak beraturrr..pas tu turun LG beli pampers Mikhail ja..balik keja kang kena p lagi dengan harapan orang dah tak ramaii..
Tapii kan kenapaaa orang lelaki sibuk shopping jugak?? Sibuk teman bini shopping.. 
Time solat Jumaat kot tuu.. sungguh aku yang rasa maluu T_T


Ok lah
Babaii



8 comments:

  1. eh org ampang! didiey keje kat ampang ;)
    peminat tako jugak. suka chciken & cheese. sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu izzati dduk ampang..skrg dah pindah rawang hehee
      sedap kannn ^___^

      Delete
  2. seriously luqman tak pernah makan benda nih..kat pasar malam area umah nih memang ada..nak try tp tade keyakinan diri pulak nak beli..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. try je beli..beli dekat org melayu yakin sikit =)

      Delete
  3. Assalamaualaikum... selamat berpuasa :)

    ReplyDelete