Tuesday, January 18, 2011

CoNTesT JeLiNgaN MaNja

Uuiihhh!!! x agak-agak aku nak masuk contest jelingan manja ni.. 
Jelingan aku slalunya tajam lorhh..huhu
Ni kali pertama aku join contest... rasa malu pon ada..haha... 
Apa2 pon xsalah aku mencuba kan..
ok2..  mai ramai2 join contest ni.. 
-
-
-
Aku mau TAG :


Nie syarat-syaratnya:

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee





Tarikh tutup: 22 January 2011

Hadiah -hadiah untuk pemenang:

Hadiah pertama : 
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl+inner 


Hadiah kedua:
1 pair Geo lens or shawl+inner


Hadia ketiga:
shawl + inner


Saguhati:
2 x Shawl



Aku pertaruhkan gambar ni..hahaha

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..



OK BYEE ^_^

2 comments: