Friday, January 6, 2012

SeLaMaT TaHuN BaRu 2012



Selamat Menyambut Tahun Baru 2012!!
Huuuuu...aku antara orang yang paling lambat ucap selamat tahun baru =)
Lambat ucap pon takpa kann... ^___^
Tahun baru aku sambut dekat umah jA
Tepat pukul 12.00 malam dah bunyi pom pang pom pang
Dengar ja bunyi pom pang pom pang tu.. aku terus lari-lari keluar rumah
Lepas tu tercari-cari cahaya bunga api
Huhhhh...tak nampak apa2 ponn
Dapat dengar bunyi ja..
Yang aku nampak flat depan umah aku ja..
Huhh
Gua kecewaaaaaaaa beb!
Nak p Dataran Merdeka memang kemalasan laa..
Pening kepala bila p tempat sesak2 ni
Emmm
Untuk awal tahun sampai pertengahan tahun ni aku mmg busy
Busy pasai nak urus aku punya wedding..
Banyak benda nak kena fikir
Raya cina nanti baru nak usha2 butik pengantin
Semoga semuanya berjalan lancar..
Ok la..
Apa2 pon aku nak ucapkann..

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012
SEMOGA CERIA-CERIA SELALU
^__^



TATA!!

No comments:

Post a Comment