Thursday, June 28, 2012

MaSaK-MaSaK SuaMi isTeRi =)



Hubby masak :
Sambal ayam & hati,pedal & jantung ayam masak minyak

Cik Izzati masak :
Sup cendawan + carrot

yang senang2 jer aku masak
yang susah2 hubby aku masak
aku nak masak dia tak kasi..dia cakap lambat
uiittt Mr.M sayang! sy bukan masak lambat la
sy masak dengan penuh lemah lembut..penuh kesopanan..
penuh kasih sayang..tu yang lambat ckit.. heheheeee

-
-

Tak dinafikan orang lelaki memang masak cepat
+_______+




Indahnya hidup bila suami isteri saling bekerjasama 
^______^




Sekiann...
TataaaaaaaaaTaaaaTaaaaTaaaaa




18 comments:

  1. Replies
    1. dpt main pondok2 pon best jgak =) hehehe

      Delete
  2. baguih betui en hubby hang ye !.. hehe

    ReplyDelete
  3. so sweet..
    untong hubby sis pndai masak..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum
    wah..bestnya dpt husben pandai masak.sis merasa megi masakan hubby je.tihihi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam sis.. ok la 2 mrasa megi je .. hubby sis pndai masak jugak tu.. ^__^

      Delete
  5. ok la tue. tak la makan fast food jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat office jer mkn fast food..huhu

      Delete
  6. olooloooo..sweetnyaaaa...,nak cepat kawin jgak la klaw mcm ni..
    jelezz la kt hampa..haha..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cpat la kawin nina! jgn tggu lma2 =) hehehe

      Delete
  7. assalamualaikum. nice to know u sist.. salam kenal jg persahabatan.. ^^ . mari kujungi blog sederhana saya dan join di my blog .. http://jhadiwijaya-jhadiwijayablogspotcom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum. nice to know u sist.. salam kenal jg persahabatan.. ^^ . mari kujungi blog sederhana saya dan join di my blog .. http://jhadiwijaya-jhadiwijayablogspotcom.blogspot.com/

    ReplyDelete