Friday, June 22, 2012

SeGMeN HuJuNG MiNGGu : AkU FoLLoW KaU FoLLoW


Segmen anjuran blog
kalau nak join sila klik banner




Copy penganjur punya
I
I
V

Syarat-syarat:
  1. Ikut suka korang sama ada mahu follow blog ini atau tidak (aiman tak kesah)
  2. Buat tajuk entri korang - "Segmen Hujung Minggu: Aku Follow Kau Follow"
  3. Copy paste banner segmen di atas dan link ke entri ini
  4. Dah siap semua, hantar link entri ke kotak komen di bawah (link entri bukan link blog ye)


Tarikh tutup :
24 Jun 2012

41 comments:

  1. salam, terima kasih sudi join. yeay, lepas ni kita jadi rapat lagi eh :)
    ini senarai blogger yang sudi join
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html
    happy blogging :)

    ReplyDelete
  2. http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  3. eh silap2 silap bagi link. maaf :) http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html
    terima kasih yea sudi join :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal. singgah jgk n dah follow u 290

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..tq yer..kite dah follow balik =)

      Delete
  5. dari segmen yg sama
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
    GUD LUCK

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen yang sama.. jom terjah blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  7. sy p0wn j0in..yeahhh!!~
    http://cikhacks.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  8. from segmen yg sma..done follow u..hit me back taw.. :)
    http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  9. join sini..follow back..:)http://storyaduhh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  10. i'm here :)
    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  11. salam..hi dear..done follow..jom follow saya ye..:))
    http://ciksaracomot.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear =) tq follow cni..dah fllow blik =)

      Delete
  12. dah follow sini dari segmen yg sama

    http://aynoranur.com

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama. sudah follow

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  14. done follow ;)

    http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  15. salam... hi...nice blog... dh jln2 cni... done jgak skali follow blog ni.. dri segmen :-) sama...http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  16. Salam..Hye..Salam Kenal..
    Saya Dah Follow Sini..Jemput Singgah Blog Saya PLak okeyh! ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal, baru kesempatan utk BW, dari segmen yg sama, hit me back ya ..

    ReplyDelete
  18. dah follow :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  20. http://nienienoenoe.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    segmen yg sama
    i follow u
    follow me back k :)

    ReplyDelete
  21. done follow u back ;)

    http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete