Friday, June 22, 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara



Minggu ni minggu kerajinan aku join GA & Segmen
Jangan menyampah bila tengok entry aku penuh dgn semua tu jer..huhu
ok.. kali ni aku nak join
'Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara'
Ramai jugak join GA ni..maklumla hadiah kebommm..hehee
korang klik banner kalau nak join yer




Copy penganjur punya
I
I
V

Syarat :


1. Follow Blog MizzsNinieCikMun dan DrFara.
2. Like Page  dan  .
3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*
7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner giveaway di sidebar blog anda juga.
8. Klik semua link ni [WAJIB]
1) http://blin.gd/4eQY
2) http://blin.gd/4eR0
3) http://blin.gd/4eR1


Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Kpop Merchandise
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

Cara Pemilihan Pemenang :
Pemenang dipilih 100% berdasarkan ' TOP REFFERAL '

Nota :
* Jangan sesekali menipu. Pastikan anda iku semua syarat yang telah diberikan!
* Gambar hadiah di banner hanyalah sekadar hiasan semata-mata.
* Top Refferal ialah rujukan/blog yang mendatangkan banyak visitors kepada salah satu blog penganjur.






Tarikh tutup :
30 Jun 2012

^____^



No comments:

Post a Comment