Wednesday, August 15, 2012

MaKaN..MaKaN..MaKaN..Huhuhu


Salam...
Sekarang ni mood nak beraya
Nak buat kerja pon dah takdak mood
Boleh tak nak balik kg ari ni jgak? >__<

Rehat tadi beli semua tu kat bawah office =)

Apam cute miiuutt
RM 3.50

Dodol KedahRM 6

Kek Coklat Moist
RM 10
Kek ni akan dirembat dulu!!
Teringin gilaaa nak makan
^____^


**Awat la selera aku melampau sekarang ni >_<
Kalau dah tak lalu nak makan aku kena paksa hubby habiskan!
Huhuhuuu

4 comments:

  1. Replies
    1. time posa ni nampak mkanan yg sdap ja kira nak beli.. hihi

      Delete
  2. apam kami...kek kamiiiii...xtau...xtau...:)

    ReplyDelete