Tuesday, December 11, 2012

BuKu PiNK...



-credit to Cik Kiah-

Nampak buku pink tu?
Sampai sekarang aku tak pergi buat lagi buku tu
Padahal kandungan dah nak masuk 5 bulan..huuu
Sebelum ni aku pergi klinik swasta (panel)..
Pergi lambat2 ni confirm kena marah dgn doktor @ nurse kat klinik kesihatan tuuu
Orang cakap kalau takde buku pink ni tak boleh bersalin dekat hospital kerajaan..
Harap2 tak kena marah la bila pergi KK nanti =__=
First time pergi kena bawak salinan i/c suami isteri & sijil nikah.. bawak ni je ke??
Huuu

*rindu bangat sama kamu baby..*

=)


3 comments:

  1. Alhamdulillah.. baru tahu ni.. tahniah ye :)

    ReplyDelete
  2. akak ipar den pegi bersalin bawak kad swasta je.. relax je beliau.. heee.. tp lebih elok ade... buley tau pergerakan beliau.. =)

    ReplyDelete