Wednesday, June 15, 2011

BoLeh TaK?


Boleh x aku nak jerit puas2 kat office ni?
Boleh x aku nak patah2kan kerusi & meja kat cni?
Boleh x aku nak campak PC kat lantai?
Boleh x aku nak lompat2 mcm org x betoi?
Boleh x aku nak sepahkan barang semua org atas lantai?
Boleh x aku nak pijak lipas2 kat office ni sampai hancur?
Boleh x aku nak tarik rambut semua org?
Huhhh.... 
Berapa banyak boleh daaaa...

Mood : 
Runsing
Keliru
Gelabah
Tertekan
Syok Sendiri
Marah
Sedih
Kecewa
Gembira

Ok
Bye

* Huuree.. next week mak ayah aku nak turun kl... rindunya kat depa ^_^
* Aku solo?? huh?? bia betoii?? seronok jugakkk ^_^
* Merajok dengan lelaki =(

2 comments:

  1. merajuk dgn lelaki?? haiya tamau laa.. =) cheerrs alwayss..

    ReplyDelete