Friday, June 3, 2011

PeRHaTiaN uTk FoLLoWeR TeRSaYaNg


Salam..
Entry ni khas untuk follower aku yang tersayang..
Terima kasih sangat2 kat hampa coz sudi follow blog comot aku ni
Aku sayang hampa semua.. ^_^

Tapi ada 1 perkara yg aku x puas hati..
Ada follower yang follow aku.. tapi bila aku nak follow balik xdak link yg ditinggalkan
Puas aku search kat google cari nama hampa tapi x berjaya
Aku minta maaf sangat2 kat follower yg follow blog aku tapi aku x follow balik
Bukan aku sengaja x nak follow
X mo la hampa ingat aku ni sombong ke bongkak ke belagak ke
X mo la korang cakap mcm ni
''eleh Nur Izzati ni..follower x sampai 200 dah belagak xnak follow aku balik..huhhh! Menyampah!!''

Skali lagi aku minta maaf ek
^_^

Ok la.. aku mau wat keja..
Bye
^_^

9 comments:

  1. btoi2..susah nak jejak kan..keja rerajin >_<

    ReplyDelete
  2. mrs chenta : ^_^ love u 2 dear.. =)

    ReplyDelete
  3. betoi la zati......kami pun geram....rasa cm nak marah ja.....dh la xtggai kt shoutbox......hmmm...

    ReplyDelete
  4. btol2..ad yg x tnggl link..pyah nk crik klau x shout kt shoutbox..huhu

    ReplyDelete
  5. merahitujambu : ^_^

    Jasmin Ibrahim : kami pun geram..hihihi..

    M Fizan : betol kan =)

    ReplyDelete
  6. izzati..nak tnya ni..apa nm bdk pmpn dlm juvana tu??? yg anak makcik kntin tu????? i mean,nm sbnr...

    ReplyDelete