Thursday, June 2, 2011

JoM TerJaH BLoG TRiPLe A ShoP!!!

Salam..
Aku dah dapat hadiah dari TRIPLE A SHOP
Hadiah apa?
Dah tentu la RIBBON yang cute miut 2..

Korang suka pakai ribbon?
Kalau suka x payah susah2 p cari kat kedai
Korang beli ja kat Blog TRIPLE A SHOP
Ribbon2 yang dijual memang mengikut citarasa aku
Setakat ni aku sangat berpuas hati dengan ribbon2 yg aku beli
Paling best ribbon2 2 pemilik TRIPLE A SHOP buat sendiri..

Mai layan gambar plak


Koleksi ribbon yg aku ada.


Hadiah ribbon dari Triple A Shop


Hadiah ribbon dari Triple A Shop

Tuggu apa lagi?
Cepat terjah blog TRIPLE A SHOP
AWAS!!! kemungkinan mata anda akan tsembur keluar!




merahitujambu : thanks akak bagi hadiah ribbon 2... comel!! ^_^ Luv u akak!
jangan lupa bagi lagi..hehe ^_^
akak..maaf ye..x pandai sangat nak gayakan ribbon2 tu..huhu =(


Out dulu
Bye


9 comments:

  1. alo..alo..alo...comelnyaa..suka x??nak amik gambar kamo eh..letak kt fb merahitujambu ok

    ReplyDelete
  2. cantik laaaaaa. sweeet sgt! :)

    ReplyDelete
  3. merahitujambu : suka sgt! ^_^ ambik la kak =)

    mrs chenta : mmg cntik rbbon 2..thanks dear ^_^

    Noor Fatin : thanks dear ^_^

    Dosh Saleem : mmg cantik rbbon 2 ^_^

    ReplyDelete
  4. Dian Dahlia : mmg cntik dear.. beli la ^_^

    ReplyDelete
  5. athiqah student praktikal BPUJune 3, 2011 at 12:03 PM

    kak zatie..bagi url fb akak..saya nak tag dkt fb saya la boleh?

    ReplyDelete
  6. ika.. soe dear.. x ingat la url fb..lgipun skrang ni zty ttup smentara akaun fb..

    ReplyDelete