Wednesday, June 15, 2011

LiRiK JiKa Kau KeKaSiH - LiNda NaNuWiL


Tidak kau terasa beban yang aku pikul
Menyeksa jiwaku kekasih
Kenapa kau tak pernah merasakan
Dan jika kau kekasih yang menyayangi aku
Harus kau mengerti hatiku
Itu hanya apa yang ku impikan
Bilakah kau akan mengerti

(Korus)
Kata hati merayu aku pergi
Meninggalkan dirimu tapi ku tak terdaya
Mengapa kasih.. harus ku alami
Setelah aku korban segala-galanya
Sanggupku harungi hidup bersama dirimu
Meninggalkan semua yang aku cintai

Jika kau kekasih senangkanlah hidupku
Jangan biar aku begini
Hidupku dalam kerunsingan kasih
Jika kau kekasih yang menyayangi aku
Harus kau mengerti hatiku
Itu hanya apa yang ku impikan
Bilakah kau akan mengerti

(Korus)
Kata hati merayu aku pergi
Meninggalkan dirimu tapi ku tak terdaya
Mengapa kasih, harus ku alami?
Setelah aku korban segala-galanya
Sanggupku harungi hidup bersama dirimu
Meninggalkan semua yang aku cintai
Bilakah kau akan mengerti

(Korus)
Kata hati merayu aku pergi
Meninggalkan dirimu tapi ku tak terdaya
Mengapa kasih, harus ku alami?
Setelah aku korban segala-galanya
Sanggupku harungi hidup bersama dirimu
Meninggalkan semua yang aku cintai
Kasih…



* Tengah layan lagu nii
* Kenapa aku taip lirik berulang2? sebab aku x taip..aku copy paste ja..hehe
* Kepala sakit lepas makan coklat vochelle =(


5 comments:

  1. teruknya izati ni kn....hehe....tp sedih skali kmi.....huhu :-(

    ReplyDelete
  2. jgn laa layan dgt lagu tu..kang nangis..=p

    ReplyDelete
  3. jgn laa layan dgt lagu tu..kang nangis..=p

    ReplyDelete
  4. salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca my experiences travelling ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  5. Jasmin : hehe.. teruk ckit jaa... jgn sdih2 ek.. ^_^

    merahitujambu : x nangis la dear.. bgenang air mata ja..huhu =) =(

    Jhazkitaro : salam kenal... IsyaAllah.. =)

    ReplyDelete