Tuesday, August 9, 2011

KeSaBaRaN YG DiUJi


Mood aku tengah cantik berbunga-bunga tiba2 terus tsentap
BERAPI hati aku
Kalau ye pon hang kebulur sangat nak msg aku
Msg la baik2 sikit
Memang la aku tak pernah reply bila hang msg
Bila aku tak reply tu hang faham2 jela yang aku tak suka
Huhh
Time puasa ni la hang tiba2 nak jadi PUAKA
Lain kali bila nak tanya apa2 soalan.. FIKIR dulu
Jangan main tanya ok
Huhh... kenapa la aku jumpa orang yg BIADAP macam ni

Emmm
Kurang pahala puasa aku hari ni..
Tapi nakwat camna.. hati aku memang tengah berapi-api ni


Ya Allah..ampunilah dosa-dosa hambamu ini...aminn..


Tata


*Kesabaran ada batasnya jugak
*Menyampah dengan orang yang tak dikenali hantar msg mcm dah lama kenal..
  hantar msg baik-baik takpa la jugak..ni msg yg menyakitkan hati
*Tak sabo nak buat cheese pudding with oreo.. bahan2 dah beli.. 
 tahniah Mass's Touch sebab dah berjaya buat! terliur aku!


1 comment: