Wednesday, September 21, 2011

HaPPy BiRtHDaY BLoG CoMoT!



Happy Birthday to my blog!!
^_^
Hari ni 21/09/2011 genap setahun aku buat blog comot ni
Terasa bangga sebab aku berjaya memiliki blog sendiri
Sebelum ni usha blog orang lain jer
Orang yang ada blog ni memang kreatif..
Kreatif dari segi penulisan.. perhiasan blog & macam2 lagi
Jadi.. sapa2 yang belum ada blog tu cepat la buat..
Memang seronok!
Tapi jangan salah guna blog plak ye..
Apa2 pon aku nak ucap banyak2 terima kasih kat BFF aku..
dia yang banyak bagi tunjuk ajar kat aku tentang blog
Cik Mas.. sayang kamoo banyak2!!!
^_^
Rasa macam nak buat GA sempena birthday blog aku ni..
Nanti la aku fikir-fikirkan..

**Nak tengok entry pertama aku? Klik SINI hehehe =)


Ok la..
Tata..
^_^


5 comments:

  1. olways b my bff la babe.. luv u... =(

    ReplyDelete
  2. haaa cantik....buat la GA....pastu bg kmi mng no1.....hehehe...hepy bday blog...

    ReplyDelete
  3. Cik Kiah : sdihnyaa =( =(

    Jasmin Ibrahim : thanks ^_^ nnti kami p'k nakwat ke x..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Happy besday blog comot..eh tak la comot..comey pa..kak fyzz ..this year..thn ke 3 jd blogger....sonok sgt...mmg kita kreatif..kan kan...:)

    kim salam kt mas cayang..

    ReplyDelete
  5. wahh..akak lagi lama... mmg kreatif akak ^_^

    ReplyDelete