Wednesday, September 7, 2011

SaYa BLoGGeR PiNK BeRLeMaK


Salam..
Hari ni teringin plak nak join bloglist yg dianjurkan oleh
CiK AzzaH
@
nama blognya

Khas untuk blog warna PINK je tau..
^_^

nak join? sila klik banner ok..

copy Cik Azzah punya
I
I
V

1-Pastikan blog anda warna pink.Campur kaler apa pun tak per.

2-Buat entry tajuk:SAYA BLOGGER PINK BERLEMAK.

3-Ambik banner tak comel kat atas tu..ala yang tutup mata sebelah tu.Link la kat entry ni yer..

4-Tulislah apa-apa pun kat entry.

5-Letak link kat bahagian komen entry ni tau.


Tarikh tutup :
21 September 2011


cepat2 join ok!
^_^
Bye..

2 comments: