Wednesday, July 4, 2012

BLoGLiSt RaMaDHaN BeRsaMa Aisyah Humaira


klik banner kalau nak join bloglist ni =)


Kelebihan bulan Ramadhan :

- Terbukanya pintu-pintu syurga, tertutup pintu-pintu neraka dan 
dirantaikan syaitan

- Orang yang berpuasa lebih disayangi Allah, selamat daripada api neraka dan menghapuskan dosa-dosa kecil

-Terdapatnya Lailatul Qadar iaitu satu malam yg padanya terdapat saat penuh keberkatan menyamai 1000 bulan (83 tahun) ganjaran pahala daripada Allah SWT

-
-
-
-
Tarikh tutup bloglist :
17 Julai 2012


18 comments:

  1. salam nisfu sya'aban juga..
    ehh awak da kawen yaa? umo masi 23 lg hehe.. mudanya :)


    ohh.. my dtg nak join bloglist my.. jemput dtg if berminat :)

    ReplyDelete
  2. ni peserta lain > jom terjah mereka slow2 http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/peserta-bloglist-ramadhan-bersama.html

    ReplyDelete
  3. Bw here and follow u :),Nice entry kita pun join samalah :)

    ReplyDelete
  4. hi dear...bw dari segmen yang sama..done follow..
    http://ciksaracomot.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  5. salam..raihan jenguk sini. dari segmen yg sama.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  6. salam , hai sis :^^ saya datang blogwalking kat sini :D

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  7. info yg menarik :D slmat bersegmen..datang dr segmen yg sma..dah follow kamu..
    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama :)

    http://thedaughterofmohammad.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  9. Salam dear. Kt datang bw dari segmen yang sama v(^_________^)v Salam Perkenalan~

    ReplyDelete
  10. banyak manfaatnya bln rmadhan ni..ana dtg dari segmen yg sama
    http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  11. salam singgah sini :) done follow hit me back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.. datang melawat dari segmen yang sama.. ^_^

    ReplyDelete
  13. Hai salam perkenalan. Semoga Ramadhan ini membawa erti buat anda. Jom pergi blog saya. =)

    ReplyDelete
  14. Hai salam perkenalan. Semoga Ramadhan ini membawa erti buat anda. Jom pergi blog saya. =)

    ReplyDelete
  15. Salam ramadhan nur izzati :)

    http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  16. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    Salam ukhwah.. Dari segmen yang sama.. ana follow sini.. Jom ke BTS.. ^^

    moga Allah redha atas penulisan kita di alam maya ini..InsyaAllah..

    ReplyDelete
  17. nice input...done follow jg ;)

    ReplyDelete