Wednesday, September 26, 2012

ALaHaNKu =___=


Salam.. Selamat pagi..
Sejak aku tau aku pregnant ni aku dah mula alah..
Bangun pagi2 memang rasa nak muntah
Gosok gigi ja terus wekk
Lagi perit bila kuar cecair kuning yg pahittt gilaa
Sebelum keluar rumah nak g keja aku sapu siap2 myk cap kapak 
dekat leher, belakang leher & tepi kening
Turun komuter aku rilek dulu kat kerusi
Bila orang dah takdak baru aku jalan pelan2
Aku akan rasa loya & pening memanjang sampai office
Sampai ja office kena terus makan
Kalau lambat sikit mula la rasa semacam
Bertambah2 rasa nak muntah..
Bila dah makan baru ok sikit
Sekarang ni aku tak berapa lalu makan nasi dgn lauk2 berkuah
Aku lebih suka makan nasi & ikan bilis goreng tarok bawang & kicap sikit ja
Cian jugak kat hubby bila dia masak lauk2 berkuah aku tak lalu makan..
Maafkan saya ye sayang =(
Emmm
Kelmarin dah g scan baby..
Doktor cakap baby sihat.. alhamdulillah =)
Lagi sebulan kena ambil darah plak
takutttt =______=
Tak pernah lagi ambil2 darah ni..
Harap2 hubby aku dapat ikut masa jumpa doktor nanti
Kalau dia ada kurang sikit takut ni..
Apa2 pon semoga aku & baby sihat
Tak sabo nak tengok dia nanti
^_____^


Ok la..byeee


4 comments:

  1. untungnya dpt merasa alahan ... jgn tkut amek darah. lepas nie akan terbiasa dgn jarum. jadi tak sakit. heheh take care ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung kan =) pengalaman nak jadi ibu =) tula..kena berani ni..wlaupun hakikatnya memang takutttt..huhuhu tq dear ^_^

      Delete
  2. waa..besnyaaaaa.,,nnti bleh tngok anugerah..terindah..,mesti comel..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bestttt.. nina cpt2 kawin..hehe =)

      Delete