Thursday, September 13, 2012

KTM Komuter Lagi =)



Salam..
Akhirnya aku berjaya naik ktm komuter kelmarin & pagi tadi

Senyum bangga.. hehehe

Tiba2 terasa macam jakun
orang lain naik hari2 tak kecoh pon :p
Aku suka naik komuter..tak letih sangat..
Naik motor memang meletihkann =(
Tau tak apa yang best naik komuter ni??
Yang bestnye ada coach khas untuk perempuan jer


Rasa selesa! ^____^
Terus rasa diri dihargai =)
Tapi kelmarin ada jugak lelaki naik..
Mat Bangla & mat2 lain..nasib baik Melayu takde
Diaorang ni tak reti baca ke?
Kalau tak reti baca pon gambar kat atas tu dah boleh faham kot maksudnye
Buat malu jerr :p
Turun jer dari komuter kat Bank Negara pagi tadi aku dah blurrr nak kuar kot mana..
Pas tu aku follow jer orang..huhu
Masa jalan dekat jejantas yg panjang tuu mula la aku pening.. nak muntah...
Cepat2 aku sapu minyak cap kapak & makan coklat
Macam ni rupanya rasa masa pregnant..
Kesiannn...
Sekarang ni plastik memang sentiasa ada dalam beg
Takut plak termuntah dlm komuter @ kat mane2 jer..huhu
Aku mesti kuat demi si comel ni ^___^

Ok laa
Bye!!
^___^





13 comments:

  1. kekadang bangla2 ni tak tau.kene ada orang remindkan. :)

    ReplyDelete
  2. woahhh dari bank negara nak ke arah rawang.... jam 4-6 ptg dinasihatkan takyah naik. sebab kesesakan nye lebih dari sardin size kecik tu. dengan african,bangalore n hindun2... I LIKEEE sgatttt!

    *pengalaman 2 tahun cukup serik! waktu study dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mcm sardin..tpi dapat naik coach pmpn rasa ok ckit =)

      Delete
  3. cik kak.. coach pompuan tu memang da lame kot... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa..tau dah lame ade..tpi bagi org bru naik mcm saye mmg jakun la..hahahaha

      Delete
  4. Kita dah follow awak..jom follow kita lak di suriarashid.blogspot.com..

    ReplyDelete
  5. Tahniah pregnent..... apa pun baik komuter tu elok-elok! he...he...

    ReplyDelete
  6. wahhh..expecting eh..berapa bulan dah?? Tahniah. Welcome to motherhood n parenthood. Hheheh..take care n so mengaji selalu..moga dipermudahkan semuanya okayh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru sebulan lebih dear..hehe tq yer! InsyaAllah ^___^

      Delete