Tuesday, January 22, 2013

CuCuK KaNCiNG GiGi..HuKHukk +__+





Pagi tadi kena cucuk kancing gigi @ ATT (Anti Tetanus Toxoid)
Sampai sekarang lenguh tangan kiri ni
Memang tangan kiri aku dok diam jela ari ni
Betul la kawan2 aku cakap..kena cucuk ATT sakit..huhuu
Bulan 3 nanti kena cucuk lagi utk kali ke 2
Baby plak alhamdulillah sihat.. tapi ari ni dia taknak tunjuk 'tut' dia..
Saje je taknak tunjuk kat ummi & abi yer sayang..
Berat baby pon ok =) 
Nampak jari2 dia yg comelll tuuu rasa tak sabo gila nak genggam!
Rinduuuuunyaaaa kat anak ummiii
^__^
Emmm
Sejak aku stop minum susu mamil mama dah mula balik sakit2 kat 
belakang.. peha..betis..
Nak tido pon sakit sana sini
Kadang2 tu bgenang air mata menahan sakit
Sok nak mula balik minum susu tu
Bagi aku memang penting minum susu masa mengandung
Aku dah boleh rasa kesan minum susu & kesan bila tak minum..
Semangat nak minum bkobar2
Semangat nak beli barang2 baby pon bkobar2
Seronoknyaa bila nak dapat anak
^________^



Wahai ibu2 & bakal2 ibu..jaga diri & baby yer!!
Byee
^___^


7 comments:

  1. Sakit ke...hehehe..xpe,cucuk pun utk baby gak.sbr k

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit lee..huhu..tu la..demi baby kena cucuk 10 kali pon xpe..heehee

      Delete
  2. Oh kalau pregnant memang wajib eh cucuk ATT nie? Banyak nya nak kena inject fie dah la takut jarum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya mmg kena cucuk kot... zti pon takut jarum..tpi tpaksa jgak la =__= huhuu

      Delete
  3. yg, baru cucuk eh... kamek da cucuk bulan lepas..hehehe... die nak kasik surprise sekali lagi tu.. mas pun, sabtu ni baru nak p scan 3d y kak wani suggest kan tu... tak sabau!! =) take care sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mas..nnti rojer2 jntina bby tau..heee kalau scan tu ok gtau jgak yer..bleh sy g sna jgak =) t.care dear! ^___^

      Delete
  4. alhamdulillah tahniah ye dik :D

    take care.tumpng gembira ;D

    ReplyDelete