Tuesday, January 8, 2013

SNoW CHeeSe CaKe





=___________=
Terliurrr tengokk kek niiii
Ari tu dah makan kat office..tapi rasa nak makan lagi..
Bertambah-tambah selera nak makan bila tengok pic nii
Kek kat atas tu akak office aku buat masa bzday anak dia
Rugi aku tak p umah dia last week =__= 
Nanti aku nakwat sendiri..tapi ntah bila nak buatnyee :P


Jom tengok resepi kat blog MAKCIK MIMI
Nampak senang je resepi tuu
^__^

4 comments:

  1. lawa seyhh.. macam taknak mkn je, sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang nak makan? hehehe..klau zti dah lama lncin =)

      Delete
  2. Memang senang fie pernah buat. Huhu tapi waktu nak bakar tu yang leceh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..nampak mcm senang je.. arap2 jadi la zti buat nnti =)

      Delete