Tuesday, February 8, 2011

AKu DaH TeKaD

Aku dah tekad!! 
Dalam masa 7 jam lagi
Kalau perut & belakang aku x ok aku nak call ambulans
Suruh bawak aku g klinik
Hospital aku x mau p
(Ada ka ambulans hantar p klinik ja??)
Aku nak pesan kat doktor
'Jangan cucuk saya'
'Jangan bagi ubat banyak2'
'Jangan bagi ubat besaq gabak' 
dan yang penting skali
'Jangan bagi saya mc'
Ok doktor.. tq.. 
(wat muka relax walaupon jantung dah nak tpelanting)
Aku x suka p KLINIK walaupOOn aku penah keja kat klinik

* Time aku sakit perut ni la kawan offce aku wat lawak
Ntah macam mana dia duduk tiba2 kerusi dia patah! 
Ooooiiittttt!!! Dah 2 kali kerusi patah ni.. 
Bulan lepas dah patah 1.
Haiiiyyyaaaa... nak kata dia berat.. orang len lagi berat
Aku rasa kena wat kerusi khas la kt dia
Hahahaa
(Gelak Jahat)
Ok la..



NiiiNooo NiiiNooo NiiiiNooo

-PiC ni aku ambik kt google-


8 comments:

  1. hahaha.....g klinik pkai ambulan pon baek....
    yg kawan 2 cmne la smpai bley patah krusi...ke ade org pedajal die...hohoh

    ReplyDelete
  2. g klinik nek amblns mau kena pelempang..haha.. rasanya dia ada saka. 2 yg berat.huhu

    ReplyDelete
  3. jenoh..kerusi tu simpan dendam tu..xpon lantai rindu kat die..haha..

    ReplyDelete
  4. Afifah : haha.. xpon kerusi 2 ada penunggu

    ReplyDelete
  5. aiman : amblns yg cmei lote..huhu

    ReplyDelete