Monday, February 14, 2011

HiPHiP HooRee!!

HoooooReeee!!!
Xsangka aku dapat penginapan percuma!
Nak tau kat mana??
Kat PARIS wooo!
Bezzznya akuuu
Rasa nak jeritt sampai kua anak tekak
Bukan senang nak dapat baucer penginapan free!
Tolong jangan jelezz kat aku k
Ok.. dah abis menipu.. sila tembak aku
Sebenarnya dapat kat Cameron Highland.. ^_^
Ok la 2 kan.. CH pon bez pe
Aku dapat hadiah ni masa office aku wat family day
Memang btuah la aku sbab dpt cabutan btuah ni.. huhuu

Mula2 aku dapat penginapan percuma ke Pulau Pangkor
Punya la rancang dengan kawan2 office nak p masa Raya Cina ari 2
Dah siap tempah hotel... kira bajet n macam2 lagi
Last2!! depa x jadi p.. 
alahaiiii... hangat2 taik lembu, taik kerbau, taik lalat, taik idong, taik telinga btoiii
Pas 2 aku cancel la penginapan free 2... (kecewa)

Memang dah rezeki aku, kawan office yg dpt kat CH ajak aku tukar 
Dia nak p Pangkor..  dengan lajunya aku bagi baucar penginapan 2 kat dia
Hooreee...Hati pon kembali girangg.. ^_^
Kali ni aku x ajak kawan2
Aku  nak ajak family aku yang tercinta.. lagi bez kan
Bek aku bsuka ria dgn depa
^_^


Penginapan untuk 2 orang.. tapi 1 kampung aku leh bawakk sebab
baucer ni bukan hotel tapi  Rumah Rehat MARA, Apartment besaww punyaaa..
Leh masak2 lagi tauu.. ^_^


Tumpang laluuuu...

Ok la.. udah petang nii
Mau pulang ke rumah dongg
Sok cuti yeye!!
Ok

** Sok bzday kak ipaq aku tau..
" Happy bzday K.Zana!! semoga 
panjang umo, dimurahkn rezeki
& dirahmati Allah S.W.T.. Aminnn"






No comments:

Post a Comment