Monday, October 15, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!



Segmen anjuran blog
sayepunshukepinkjugak ^_^

Klik banner kalau nak join =)




Follower 416 =)



^______^


-
-
-


**hari mengadap fail =__=
**pagi2 dah kena hujan =__=
**pagi2 dah nampak mayat tepi highway..nasib baik polis dah tutup..
nampak kaki jer..walaupun nampak kaki jer darah aku tetap bderau..
jantung mcm nak luruh =___=

55 comments:

  1. singgah & follow
    http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  2. segmen sama ... ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kat Rawang.. xtau la xcdent ke apa..tgk kat situ mcm xdak kesan xcdent ja..

      Delete
  4. seriau la bile dngar eksiden pepagi

    ReplyDelete
  5. Salam.. TQ dear join this segmen.. done follow u.. rajin2 lah blogwalking peserta lain k.. :)

    ReplyDelete
  6. blogwalking here~

    selamat berkenalan..
    hyep pinky blogger!!
    suka suka suka blog awak!
    ^___^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  7. Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
    Done follow you. ^^

    http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  8. done follow awk
    http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  9. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  10. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  11. done follow u syg.

    drik segmen yg sama. kalau suka follow lah i balek.

    http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

    ReplyDelete
  12. folow sini,, segmen sama
    http://manisgurl.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  13. hai sy bw kat sini. dari sgemen sama ^^
    http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. singgah sini...jom terjah blog fendy

      http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

      Delete
  15. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  16. follow :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  17. Nice blog here. Done

    siggah. :)

    http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  18. singgah dan follow :)
    http://a-littlescientist.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  19. Datang melawat :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  20. dh folow ..hit me back ^_^ http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  21. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yang sama.

    http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

    done follow you. follow balik k? tq :)

    ReplyDelete
  23. hai :) saie dri segmen yg sama ,, saie dah follow awk :)
    follow saie jugak yer

    http://glitterteenager.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  24. Hi there :) dari segmen sama . Done follow you dear . jom terjah blog saya http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  25. lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

    #http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen yg sama :)
    done follow here :D follow balek ye :)

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    #448

    ReplyDelete
  27. Dari segmen yg sama. Fatin dah follow, hope follow back :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen yang sama:)
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    hye3 ^_^

    ReplyDelete
  29. Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum..
    done follow dr segmen yg same..
    hit me back k

    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  31. hye pretty..cute nye die :p
    kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
    follow me back?? >,<

    http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  32. dari segmen yang sama, done follow u :)
    http://chuachowder.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  33. done .. follow awak . dr segmen yg sama kat sini

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  34. gud luck

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  35. Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  36. Selamat bersegmen..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  37. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

    ReplyDelete
  38. dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete
  39. dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete
  40. Assalam,

    Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

    ReplyDelete
  41. salam perkenalan....
    singgah n follow sini dr segmen yg sama...
    jan lupe singgah blog sy pulak....

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum.

    Saya dari segmen yang same
    http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    Saye da folo awk, jemput folo sy balik ea.

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  44. done follow dari segmen yang sama :)
    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  45. Dari segmen yg sama! Dah follow awak. Follow me bck ok? http://syueefyoora.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  46. Join the tribe ^^
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  47. dtg follow sini, hai.. :D

    http://cyidasite.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  48. jom upkan follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  49. datang follow dan singgah...:-)
    selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  50. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #546.

    http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete