Tuesday, October 23, 2012

Shah Iskandar Mahfuz






+____+
Pengsan sekejap

-
-
-
-
-
-

Aku baru jer jumpa Shah Iskandar ni..
Memang superrr hensem laa >__<
Suka gila tgk dia blakon citer 'Driver MD'
Paling tak suka tgk dia blakon citer 'Runtun Qalbu' sebab nampak ganas!! ada misai!!
Huhuhuuu
Nak tau aku jumpa dia kat mana?
Emmmmm
Emmmm
Emmmm
Hmmmmm
Hmmmm
Aku jumpaaa.........
dalam mimpi jerrr :P
Ntah macam mana aku boleh mimpi Shah Iskandar ni!
Mimpi jadi awek dia lak tu (dlm mimpi tu aku single lagi.hihi)
Bila aku tjaga terus aku tido balik dengan harapan mimpi tu akan bersambung
Tapi hampaa...:-O

Maaflah Shah Iskandar..
saya tak boleh terima awak sebagai kekasih
sebab saya isteri orang
Tapi takpe..kita boleh jadi kawan..
Maafkan saya..



SILA MUNTAHHHH SEKARANG!!
:P
*perasan sekejap*


Nasib baik mimpi hanya mainan tido..
=___=


En.Hubby.. tak payah nak gelak guling2 kat kitee :p


Bye!! =)

16 comments:

  1. hmmm... hai la wanita... hehehe :)

    ReplyDelete
  2. adoooiii..ingat jumpe betoi...,seriusss nina kan jelezzz gla....hahaha,waaaaaa...shahhhh...ensemmmm..mnat gler kt dia..huhuhu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nina patut jeles jgak sbb zati mimpi dia..hahahaha untung la klau dpt jumpa dia..hehehe.. (tiba2 lupa diri ni dah kawin..hihi :P)

      Delete
  3. ambooooi, dpt mmpi shah iskandar la! Jelesss kite! Hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn jeless sgt..nnti bdarah hati tu..hihihi ^__^

      Delete
  4. uih, ensemnya..tapi xpenah lak tgk die ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. x prnah tgk ke? dia plkon dri sgpore.. byk gak dia blkon cter mlysia =)

      Delete
  5. Auwww, memang kacak bergaya la. suka pulak. nak culik dia masuk mimpi jugak boleh? :D

    ReplyDelete
  6. Eh eh mula mula nak komen shah iskandar nie muka macam Nazim. Haha. tapi bila baca entry yang Driver MD tu terus tahu nie Nazim. Heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nazim othman ke? tpi dia shah iskandar..bkn nazim.. ^_^
      heeee =)

      Delete