Thursday, March 10, 2011

BLoG AKu CaNTiK, ADe AkU KiSaH??



Salam cik/puan/encik/datuk/dato'/datin DLL
Wahh... siap datuk datin lagi yee...
Macam la blog aku depa yang baca..huh

Hari ni aku nak join lagii segmen akak Khumaera
Sangat rajin akak kita buat segmen ye.. =)
Kali ni segmennya tajuk seperti tajuk entry aku nii..


~ KLiK BaNNeR ~


Haaa...
Dah tiba masa untuk aku jadi riakk.. hahaha
Berani aku riakk yee.. memang nak makan penumbuk aku nii
Huhu

ok..ok..
X mau merapu lagi..

Nak bagitau kat hampa ni..
-
BLoG aku CanTiK SeBaB....
Dah tentu la sebab colour PINK!
Siap ada bintang dok kelip2 kat sebelah lagi tauu..
Yang penting bintang 2 pon colour pinkk..
Jam sebelah 2 pon pinkk
Lagi pentingggg...
Hantaran aku nanti pon colour pinkkkk.. (berangan)
Itu je sebabnyaa...
Asyik2 PINK je kan..
X bosan ke??
Hampa bosan?
Aku TAK...

Boleh ke bagi sebab macam ni??
Eh, suka hati aku lerrrr
ADE AKU KISAH????
Huhuhu
^_^


Syarat2 kalau hampa nak join ialahhhh

Taaaraaa!!

1) Buh header maera kt atas nun
2) Buat entry dengan title "Blog aku Cantik, ade aku kisah??"(yang pompuan guna CANTIK, yang lelaki guna SMART~)
3) Buat ayat promo blog anda contoh :: "Blog sy CANTIK sebab design sendri..."
4) Tinggalkan link entry kt sini ea..

* syarat2 2 aku copy kat entry akak Maera tauu..

OK
BYE!

2 comments:

  1. nice =)
    kak khumaera mmg rajen,,mcm2 dea buat :)

    ReplyDelete
  2. nice post..follow my blog

    http://sayangcoco.blogspot.com/

    n maybe u will win prize in my lucky draw content soon

    ReplyDelete