Wednesday, March 9, 2011

YuYu ZuLaiKHa??? ~PeNGSaN aKu~

Salam...
Hari ni aku gembira gilaa
Gembira pon x gilaa macam aku..huh

Sebenaqnya..
Aku pelikk...
Tiba-tiba follower bertambah..
Slalunya susah bebenoorr orang nak follow
Puas aku fikir..
Puas aku carii..

Pas 2 aku p melawat blog famous Yuyu Zulaikha
HAH??? dia wat entry untuk aku????
Aku terus cubit pipi
Awww!! sakit!! 
Kalau dah sakit maknanya aku x mimpi laa..

Terkejuttt...
Gadis popular dalam dunia blog wat entry utk aku!
~ Sewel aku dibuatnya ~
Semua ni gara-gara aku jadi follower dia yg ke 3333
Cantik kan no 2.. 
Secantik Yuyu Zulaikha..
X dinafikan dia sangat cantik.. 
Tengok mata dia terus pengsan

Alahaiii... kenapa kamoo secomel itu Cik YuYu...
Kenapa aku x jadi kembar kamoo lorrhh.. huhu
~ Sewel lagiii ~

-
-
-

Ok.. dah x sewel

-

Jom serbu blog YuYu Zulaikha !!!


Ini la Yuyu Zulaikha.. sila pengsan bila tgk mata dia..
* Copy gambar dari blog yuyu... jgn marah yee  ^_^ *


KLik SINI KaLaU NaK teNgoK EnTRy iTuu..

OK
Bye Bye Bye
^_^




21 comments:

  1. wah besh je kan jadi folower 3333 tu..

    singah sini n folow

    rara pun de buat entry pasal yuyu :))

    ReplyDelete
  2. hahah.. mengade nye awak nii ^^ mekasih jadi follower yuyu ke 3333 ye ^^

    ReplyDelete
  3. hahah.. mengade nye awak nii ^^ mekasih jadi follower yuyu ke 3333 ye ^^

    ReplyDelete
  4. amboi! suke ketitotan nih..t, dak ni cute kan...

    ReplyDelete
  5. RaRa : mmg best! hehe

    Yuyu : mne ade ngade..hehe ^_^ same2 yuyu ^_^ tq jgak wat entry 4 me ^_^

    Ciak Kiah : hehe.. suke lorrhh.. a'aa..cute tol

    ReplyDelete
  6. hm..
    kalau no 88 plak camne eh?
    cantik tak?

    ;)

    ReplyDelete
  7. x aci tol....
    yuyu x buat tok sy pon...

    *buang la captcha tuh ok??

    ReplyDelete
  8. huhuhu...i folo u... from blog yuyu

    ReplyDelete
  9. tup2 along jadi follower ke 99...
    weheheheh.. =p

    tahniah ye.. slamat berblog! =)

    ReplyDelete
  10. Kaizen : jgn jelezz ok..heheheh

    hamzah ian : tau xpa.. ^_^

    Cik Oggy Blue : tq dear =)

    Along Usop : tq follow my blog yg comot ni...huhu.. tq ye =)

    ReplyDelete
  11. mesti jeles ok...

    *buang la captcha tuh...

    ReplyDelete
  12. Kaizen : xmo buang lorrhh

    Imran : entry lu x adoo..huhu

    ReplyDelete