Friday, April 22, 2011

1st GiVeWay VaiThiS

Assalamualaikum..
Pejam celik pejam celik dah hari Jumaat
Cepat masa berlalu
Semoga hari yang dilalui diberkati Allah S.W.T

Hari ni aku nak join GA lagi
Minggu ni aku sangat rajin join GA
^_^
Jom join 
1st GiVeWay VaiThiS


NaK JoiN? KLiK BaNNeR Ok =)


Copy Penganjur Punya

I
I
V

Syarat-syarat :

1. Mestilah Jadi follower saya
2. Buat entry pasal GA ni dengan tajuk “1st Giveway Vaithis”
3. Anda perlu TAG sekurang-kurangnya 3 Orang kawan.
4. Pastikan letak gambar ini di sebelah side bar dan tinggalkan link 
di komen entri ni yer...
5. Lepas dah siap.bagi comment dan link pada entry ini.

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 1st May 2011

Hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang yang dipilih olah anak saya….

Hadiah2nya COMING SOON….pasti kawan2 suka

Tag :
HuNNy

4 comments:

  1. wah rajin mengcontestkan diri...hehe... cam best jak..kalu rajin t nak join gak r...=)

    ReplyDelete
  2. jom join kontest kat blog luncai..

    http://sharmhassan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Thanks join my GA... follow u also....

    ReplyDelete
  4. Picairin : jom la join.. =)

    En.Luncai : InsyaAllah =)

    Vaithis : sma2 =) tq follow :-)

    ReplyDelete