Friday, April 29, 2011

CoNTeST : InNeR Tu SaYa PuNYa!

Assalamualaikumm
^_^
Chat ke kawan2?
Kalau x chat p jumpa bomoh ok
Tadi aku dok belek2 blog 
Tiba2 terpandang post

CoNTeST : InNeR Tu SaYa PuNYa!!

Owwhh!!
Aku tergoda!
Aku nak join jugak!

Contest ni dianjurkan oleh
akak sweet  MRS CHENTA


Akak sweet!! Inner tu sy punya  sebab sy suka gilaaa pakai inner! 
Sy xkan kua umah tanpa inner yang cantik2 tuu..
Sekarang ni inner antara barang paling wajib dlm hidup sy
Inner yang sy ada x cukup lagii..
Kalau boleh sy nak dalam almari penuh dengan inner
Kalau akak bagi inner 2..  sy janji x kan wat kain buruk
^_^
Auuhhh.. perasaan tamak tiba2 berkobar-kobar..
Boleh x bagi sebab macam ni?? Huhuhu

Ok2
kalau hampa nak join klik SINI ok


InNeR TeRCiNTa


Copy Mrs Chenta punya

I
I
V

Syarat Penyertaan :

1: suka, benci atau menyampah anda perlu follow belog ni sbb kalau nak cari korang punya payah!...

2. buat satu entri kenapa saya patut bagi anda menang dengan tajuk ' inner itu saya punya '                           (xboleh blah tajuk ^^)

3: anda wajib mengetag sekurang-kurangnya 2 orang kawan, lagi meriah lagi best kan?? pastu inform orang yg kamu tag tu...kang ternganga je..xtau. haip!

4:  xperlu letakkan sticky entri, atau apa2 pada side bar, ikut suka ok.asal bahagia

5:letakkan sekeping gambar anda 'bertudung' yang paling ayu bagi korang. xkisahlah gambar sorang ke banyak ke.. tapi tunjuk pada penganjur, mana satu muka korang. okey.

6:tarikh tutup : 07/5/2011  dan hadiah akan dipos sebelum 11/5/2011
  

7:pada yang xbertudung pun boleh join cuma letakkan pic bertudung ya darl.

dah siap? tinggal link anda diruangan komen ^^, gud luck . 


Ni hadiahnya :




tempat pertama : 5 helai inner cotton




kedua : 4 helai inner cotton




ketiga, empat dan kelima : 3 helai inner cotton setiap seorang



~pengsan sambil mimpi tdo beralaskan beratus-ratus inner~


Aku nak tag :



Semoga berjaya kawan2!
^_^
Tata




5 comments:

  1. ala izzati ni....kmi mn pkai inner...x pndai semua bnda ni....tudung biasa ja....huhu....ko2 izati nk share adiah nnti,bleh gak...hehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hai dear..tq join .salam kenal ^^,

    ReplyDelete
  4. Jasmin : nnti blajaq la pkai shawl dear..msti comel.. ^_^

    Mrs Chenta : salam kenal kak.. sma2 ^_^

    ReplyDelete
  5. kejap lagi buka blog zetty ya =)

    ReplyDelete