Monday, April 11, 2011

APa MaSaLaH HaNG?

Salam..
Selamat petang ..
Mula tengahari tadi aku tertekan sangat
Buka ja facebook aku tengok ada msg kat inbox
Aku buka..
Huhhh!!! Apa ni???
Msg apa ni??
Kurang ajaq kot
Aku kenal hang pon x
X dak adap tol.. salam pon x bagi
Tolong la.. aku paling x suka orang macam ni
Main terjah ja.. main hantaq msg suka hati ja..
X kan nak cari publisiti kot
Aku  bukan wartawan  tempat hang nak cari publisiti
Aku xpernah plak bagi apa2 statement yang bukan2
Yang aku tau statement aku dekat FB @ BLOG berkaitan dengan hidup aku ja
X ada kaitan dengan isu yang pelik2 @ bukan2
Apa masalah hang sebenaqnya?
Apa yang hang nak sebenaqnya?
Apa motif hang hantaq msg kat aku?
Ce cite.. Ce cite...
Emmm
Tolong jangan kaitkan AKU dengan  benda yg  xdak kaitan dengan aku
Tolong jangan ganggu hidup aku!
…………….
ALLAH MAHA ADIL.. ALLAH MAHA ADIL.. ALLAH MAHA ADIL..

~Mood  :  Terkilan~
Bye :'(

4 comments:

  1. hmm awt plak izzati ni??? tp baca blk yg ke kota landon tu,lwk plak....hehe

    ReplyDelete
  2. Ada la manusia 2.. tba2 cari pasaii..huh.. ye ke lawak? hehe =)

    ReplyDelete
  3. ha la...tjuk xdk kaitn pun..ingtkn nk p london betoi...hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha.. btuah la klau dpt p london.. =)

    ReplyDelete