Monday, April 18, 2011

MeH JoiN BLoGLiST FiZa

Salam..
Ari ni aku nak join bloglist Fiza
Hampa p la terjah blog Fiza
Nice tau blog dia ^_^
Klik banner kalau nak join ok..
^_^






Copy Fiza punyerr
I
I
V

Syarat-syarat :
1. Buat satu entry tajuk " Meh Join Bloglist Fiza" dan link kan ke entry ni
2. Letak header huduh yang kat atas entry ni..
3. Dah siap entry, sila tinggalkan link korang kat komen entry ni
4. Yang penting nak join bloglist Fiza ni mesti la di kalangan follower Fiza. So, kalau ada yang bukan di kalangan follower nak join, sila follow ye.. ^_^
5. Kalau rajin review la sikit.. (tak wajib)

Last date akan diberitahu nanti

Ok
Selesaii
^_^

2 comments: