Thursday, April 7, 2011

Ke KoTa LoNDoN

Salam...
Dah lama aku x update blog
Rindu bangat lorrhh!
Bukan aku saja2 xmau update
PC kat office ni mereng
Bila aku nak daftar masuk blog terus terpadam pc ni
X pasai2 kena on balik
Haiiyaaa... xtau apa masalah

Sekarang ni aku memang BZ
Tadi baru ja pas settle temuduga utk Program EDRM
Hari Isnin nanti ada lagi temuduga
Kalau x cukup orang.. terpaksa la wat iklan lagi
Nak wat 1 iklan pon mahal.. sampai 2k lebih
Nasib bek x guna duit aku =)
Huh.. kerja...kerjaa..
Kadang2 rasa letih sangat
Tapi seronok bila ada kerja
X la aku melangut ja depan pc ni

Sebenaqnya akuu...
Akuuu...
Emmm...
Aku lapaq buah durian laaaaa
Padahal minggu lepas dah makan
Beli 30 ringgit lagi tauu
Tapi ari ni lapaq lagiii
Mengalahkan orang pregnant plak aku nii
Jap lapaq 2.. jap lapaq ni... jap lapaq 2... jap lapaq 3...
Kurus2 aku pon kuat makan.. huhu
Ntah2 aku ada BELA! Bela apa??
Hantu raya?
Saka?
Hooiiii!! berani aku cakap macam 2!
Mintakk simpang laaaa

Emmm
Esok rehat lama..
Xtau plak nak p merayap tang mana
Jalan TAR?
Sogo?
Mydin?
Emmm.. ntahh laa..

Korang perasan x...
Tajuk entry aku ni..
X dak kena mengena langsung dengan isi kandungan entry ni kan
Aku malas nak p'k tajuk 4 entry ni
Aku main tarok ja tajuk 2
Kot2 tercapai hajat nak p London =)
Ada sapa2 nak ajak aku p sana?
Cepat2 la ajak nooo..
^_^

Ok la
Aku mintak diri dulu
Sat g aku nak godam hp satio aku 2
Dia wat perangai plak
Geram tol! huh (marah niiii)

Ok la teman taman toman sekaliann
Bye
^_^

Hai!! nama aku Doraemon..





No comments:

Post a Comment