Monday, April 25, 2011

JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM


Salam..
Petang2 yg nyaman ni aku nak ajak hampa join contest
Tujuan aku join contest @ GA bukan semata2 nak hadiah
Tapi nak mengeratkan hubungan antara blogger2 kat Malaysia ni..
Harap2 depa x sombong la ^_^
Ok kali ni jom ramai2...

Hadiah yang ditawarkan memang best
Mesti ramai yang nak join kan

ORIGINAL Vantage tea set
worth : RM350.00

MAC lipstic jika hanya ada salah satu je account
warna depends on mizzwati.com…..but I always choose pink.


Copy Penganjur punyaa

I
I
V

Syarat penyertaan :
1. Klik as FOLLOWER or add fb or both of them
2. Jika ada blog…kena la secara secara ringkas cerita sikit mengenai contest ini di blog u all dan masukkan link kembali ke sini.
3. link penyertaan di ruangan entry ini. Tinggalkan komen supaya senang mizzwati nk menjejak anda dan buat penilaian.
4. Hanya kepada yang berasal dari Malaysia je yer .Tak kira dimana korang berada.
5. Penilaian akan dinilai oleh mizzwati sendiri secara adil dan saksama.
6. 5 finalist akan diumumkan dan akan melalui proses cabutan bertuah
6. Tarikh tutup penyertaan pada 30 April 2011. Start now
7. The winner akan mizzwati promot dalam web ni…..or kalau u ada bisnez I akan advertise blog/web u selama 2 minggu dalam website ni free of charge. x kesah la what type of your biz…samada same nature of mine ker or ape2 jua…rezeki u all tetap rezeki u.

Cepat2 join ok
^_^


No comments:

Post a Comment