Wednesday, April 20, 2011

JoM JoiN GiVe AwAy AiMi!

Camat Petang kawan2..
Aku nak join give away lagiii
Nampak macam tamak kan.. huhu
X salah mcuba nasib ^_^
Mana tau kot2 terpilih..

Mai join ramai2!!
Banyak hadiah menanti hampa!
Rugi kalau x join tau
^_^


KLiK BaNNeR KaLau NaK JoiN



Copy Aimi punyerr

I
I
I
V
syarat syarat nak join GA ni :

- letak entry tajuk : Jom Join Give Away Aimi !
- letak banner di atas dlm entry korg
- letak dekat side bar jugak.. kalo takde , kira terbatal dgn sendiri okay ?
- follow blog saya sebab senang korg nak tgk update , tp taknk follow , tak kisah ^^
- tag 2 rakan yg ade blog ^^
tarikh tutup 30 APRIL 2011
- last one : letak link url entry korg dekat komen saya okay , jangan letak dekat SB


Hadiah-hadiahnya :

pertama --> top up rm30

kedua & ketiga --> rm10

keempat --> selendang , ( kalo dpt dekat laki , sila sila bg dekat mak , 
makcik or kakak or adik korg ke )..

kelima & keenam --> top up rm3 :p

ketujuh & kelapan --> percuma header & masuk dalam bloglist saya okay ? ^^

kesembilan & kesepuluh --> blog review beserta komen dr saya :)


update :: yang tak berjaya mndapat tempat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 & 10 , jangan risau , nantisaya jadi follower korg eaa , & komen banyak banyak okay ? tanda penghargaan sebab join ^^



Aku nak tag :


Ok
Tata
^_^

4 comments: